Ron Baggerman : 1, 2 of 3-mans Band

Ron ZiggyHammond color RonVarik
Iets speciaals op je festival, feest, muziekcafe, jeugdcentrum, cultuurpodium? :Ron Baggerman is te boeken als solist (zang, bas en gtr tegelijk op Ziggy, Kelstone en toetsen) of in combinatie met drummer, percussionist(-en), blazer(-s) en extra zangers/zangeressen. Hij speelt o.a. Jazz, Blues, Rock, Funk,Pop, Latin & Soul, zowel covers als eigen nrs.
Ron Pete 120917c PicMonkey

INDIAN SUNRISES
Ron’s nieuwste project “Indian Sunrises” is samen met drummer Pete Depoe. Pete is de oorspronkelijke drummer van de Amerikaans/Indiaanse band “Redbone” die in 1973 de wereldhit en protest nr “Wounded Knee” hoog scoorden. Andere hits van hen waren “Maggie”, “Witch Queen of New Orleans”en “Come & Get Yout Love”.
Ron speelt als 2-mans band met Pete , vaak ook in combinatie met een percussionist een Funky/Bluesy repertoire. Ze spelen zowel Redbone nrs in een nieuw jasje als covers en eigen repertoire. Scroll naar beneden voor de optreed data 2014.
Pete woont op het moment in Nederland en staat met 2-paginas in het Mei/Juni nr van de “Slagwerkkrant”, HET toonaangevende drumvaktijdschrift van Nederland (zie onder). Een stuk van de online versie vind je HIER

Meer Redbone:
REDBONE site redbone.be
Facebook
Redbone Biography op Musician’s Guide
Op Dangerous Minds
Op Wikipedia

Slagwerkkrant artikel Mei/Juni 2014 over Pete:
PeteDepoe Slagwerkkrant mei-juni 2014 p2 PeteDepoe Slagwerkkrant mei-juni 2014 p1

Optredens van “INDIAN SUNRISES” 2014 met Pete Depoe op drums:
1 mei 20h30-23h Gouda Studios
23 mei 22h prive feest Gouda
7 juni The Lowlander(Bar) in Bodegraven
14 juni STUDIO GONZ in Gouda – 3nrs Abba tribute
22 juni zo 15-17h30 JJ Music House in Zoetermeer (DVD opname)
9 augustus (Middag) Stolkfest in Stolwijk
22 november Festival Frank Fish in Pop Centrale Dordrecht