Calendar

Upcoming events, shows, performances and concerts by Ron Baggerman

Feb
1
Sat
Ron & Frank Leurs op Tribute Jan van Kelst 1-2-2020 @ Het Depot
Feb 1 @ 20:00 – 23:00

Facebook Eventlink

“Op 1 februari brengen we een ode van Jan Van Kelst, die op 3 december 2019 uit het leven stapte. De herdenking kan financieel gesteund worden. Alle winst die gemaakt wordt, schenken we aan het Centrum ter Preventie van Zelfdoding en aan VZW Verb(l)ind, dat werkt rond eenzaamheid.”
Ik ( Ron Baggerman ) speel dan 2 nrs op de Kelstone, waarvan 1 nr samen met zanger en goede vriend Frank Leurs!

RSVP – Tribute Jan Van Kelst • Het Depot
Tickets – gratis

PRAKTISCH
Het Depot | Martelarenplein 12
20u | Inkom: vrije bijdrage

​Jan Van Kelst, muzikant, liedjesschrijver en uitvinder van de Kelstone, stapte op 3 december 2019 uit het leven.

Heel wat vrienden/muzikanten die hem hebben gekend, willen hem heel graag op een gepaste, muzikale manier herdenken. Er wordt een groep bij elkaar gebracht, enkel en alleen voor deze avond. Het zal een unieke avond worden, met mensen die normaal gezien niet samen spelen. Je kan er terecht met al je verhalen over Jan, een lach en een traan tussen pot en pint.

We vermoeden dat Jan hiermee heel gelukkig zou geweest zijn. De erkenning die hij zo gewild had, krijgt hij bij deze. Hij leeft verder in ons hart en zijn instrument met een snaar of negen.

Wil je de herdenking financieel steunen? Je kan een vrije bijdrage storten op BE 78 7490 1839 1686 met vermelding “Tribute JVK” op naam Ann Deckers. De dag zelf kan je aan de inkom alsook een vrije bijdrage schenken.

Alle eventuele winst die deze avond gemaakt wordt, zullen we schenken aan het Centrum ter Preventie van Zelfdoding en aan de VZW Verb(l)ind, dat werkt rond eenzaamheid.

Feb
9
Sun
Ron & drummer Eric Pronk ‘Galactic Initiation’ 9-2-2020 ‘Gluren bij de Buren’ @ Ben Veerkamp
Feb 9 @ 12:00 – 16:00