3 Juni 2012 Tapgitaar workshop Gouda


Op zondagmiddag 3 juni geef ik een 14-17h een TAPGITAARWORKSHOP, zowel voor beginners als gevorderden in Gouda. Onder tapgitaar wordt deze dag verstaan de 10 en 12snarige modellen Stick, Ziggys, Warr Guitars, Koyabu’s, Megatarts,etc. gestemd in kwarten en oplopende kwinten. Ik heb 3 reserve tapgitaren (2 Ziggys en 1 Krappy) alle 3 zijn ze 12 snarig en in kwarten en oplopende kwinten gestemd. Dus als er mensen mee willen doen die (nog) geen tapgitaar hebben dan mogen ze deze gebruiken!! De kosten van de workshop zijn 50 euro. De overmaking op rek.nr 895022486 t.n.v. R.Baggerman te Gouda o.v.v. “Tapgtr Workshop 3 juni” is ook gelijk de reservering. Stuur ook even een mail naar rbaggerman@yahoo.com of bel 0182-670169
CHECK DEZE LINK OP FACEBOOK

Gouda Studio’s

Link naar de FB-event pagina

-De Blues-Rock Jamsessie vindt plaats in op de Oosthaven in Gouda van 15h-18h. Entree is gratis. Deelnemers spelen alleen mee op uitnodiging om de kwaliteit te waarborgen. Snelle wisselingen, zodat de entertainende factor niet uit ‘t oog wordt verloren. Mocht je niet zijn uitgenodigd als muzikant/zanger(es) en je denkt toch mee te kunnen doen, stuur dan even een berichtje, dan kijken we of ‘t mogelijk is. En verder zijn natuurlijke de niet-muziekmakende bezoekers hartelijke welkom om te genieten van de muziek en een drankje! Neem zoveel mogelijke vrienden mee!!

Gratis proefles Gitaar, Bas of Keyboard op Ron’s Rockschool

Al een tijd te aarzelen gitaar, bas of keyboard/piano-les te nemen? Aarzel dan niet meer, maar maak nu een afspraak voor een gratis proefles. Mail Ron Baggerman op rbaggerman@yahoo.com of bel 0182-670169 of mobiel 0657 955728.
Les wordt gegeven in eigen gebouw op de Willem de Zwijgersingel 114a in Gouda.
Geen langdurige verplichtingen. Leren met of zonder noten. Alles stijlen zijn mogelijk.
Click hier voor meer info over de muzieklessen
24 Juni Rockschool in Gouda Studios, click hier voor de info op Facebook
10 Juni Ron geeft een theaterconcert in IJsselstein , click hier voor meer info op FB
17 Juni Ron leidt de Funk/Jazz sessie in Gouda-Studios, click hier voor meer info op FB
27 Mei Ron leidt de Rock/Blues sessie in Gouda-Studios, click hier voor meer ingo op FB