GG 2Man Band 31 Aug 2018 @ Moonshine Sliedrecht

When:
August 31, 2018 @ 23:30 – September 1, 2018 @ 01:00
2018-08-31T23:30:00+02:00
2018-09-01T01:00:00+02:00
Where:
Moonshine Sliedrecht
Stationsweg 3 3362HA Sliedrecht

31 aug 2018 in de Moonshine Sliedrecht Benefiet avond voor Amy met Aldo Peer Pereboom op drums en Ron Baggerman op Ziggy tapgtr, zang en Hammond
Facebook Eventpagina

Moonshine Site
FB Pagina Moonshine

Vrijdagavond 31 augustus vindt in The Moonshine een zeer bijzondere benefietavond plaats van 19h tot 01h om geld in te zamelen voor de operatie die Amy de Wit om haar leven terug moet geven. Amy is een 21-jarige dame die ondanks het Ehlers Danlos Syndroom, een bindweefsel aandoening, tot ruim anderhalf jaar geleden een normaal en gelukkig leven leidde. Nadat in december 2016 echter klachten ontstonden ging het hard en nadat maart 2017 de diagnose POTS werd gesteld, een vorm van dysautonomie door verstoord autonoom zenuwstelsel, was Amy binnen aan maand aan bed gekluisterd.

Inmiddels alweer ruim een jaar vol zoeken en testen verder blijkt er hoop te zijn voor Amy in de vorm van de Spaanse Dr. Gilete. Deze in Ehlers Danlos Syndroom gespecialiseerde neurochirurg is de enige in Europa die Amy kan opereren, maar deze operatie kost veel geld. Al snel bleek dat de verzekering niet happig is om dergelijke operaties te vergoeden en een beslissing daarover veel tijd kost, die Amy niet heeft. Om die reden werd de actie “Life is tought but so is Amy” gestart om zsm geld in te zamelen, waar wij als The Moonshine, na het horen van dit hartverscheurende verhaal, meer dan graag ons steentje aan bijdragen.

Ondanks de meer dan serieuze aanleiding moet dit een knots gezellige avond worden met een borrel, een babbel en een lekker stukje muziek zoals Amy dit zelf ook altijd geweldig vindt. Gedurende de avond zullen er ook zeer diverse items worden geveild, waaronder een geheel verzorgd hypotheekadvies en weekend in Ouddorp aan Zee. De avond beloofd nu al bijzonder te worden en er wordt achter de schermen nog druk gewerkt aan nog meer leuke dingen.

De toegang voor deze avond is 10 euro incl. 2 consumpties en de kaarten zullen in de loop van volgende week in de voorverkoop gaan bij onder andere The Moonshine en via Annemieke de Wit van Amy’s Battle. Via onze Facebook houden we je natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen rond de actie en de benefietavond, maar zet deze avond nu alvast met dikke letters in je agenda.